petek, 16. april 2010

Konjička in izziv dva

Ker je drugi izziv sem naredila dva konjička.Ne, ne hecam se.:)Res pa je da tokrat nisem mislila sodelovati,ker so punce ble hitrejše in so pobrale ta dobre ideje.Pa sem nekaj brskala in našla tegale konjiča.Takoj mi je bil všeč.A glej ga zlodja ne da se ga povečat,al pa jaz ne znam:)Pa si mislim ,ma ni vrag da ga ne bi znala narisat.Evola tukaj je prerisan in narejen kot šablonca.
Dva konjiča pa sta nastala,ker mi hčerka ob osmih zvečer reče,če ji do zjutraj naredim čestitko za kolegico ,ki je rodila.Najprej sem bla mal huda,potem pa sem si rekla prav, bo pa še za izziv.Pa je spet problem,ona hoče zeleno,izziv pa je modra.pokombiniram zeleno in modro.No sej ne da mi ni všeč,ampak to ni to.To niso moje barve:):) In tako nastane še drugi,ta pa je moj in pripravljen za izziv Craft-alnice.
Moram povedat še da sekonjiča tudi lepo zibljeta kot taprava.Tale je za izziv.



tale pa je za hčerkino kolegico.






8 komentarjev:

  1. Ti, ti, ti, se mi je kar zdelo, da boš kaj takega zgruntala.Tudi jaz ne vem , če bom sodelovala, ker so punce mega hitre. Tole sem imela tudi jaz v mislih. Zelo lepo si naredila konjičke in moder je res zelo , zelo lep.Na pa boš spet zmagala:):):)

    OdgovoriIzbriši
  2. Namo res si nekaj posebnega in ta konj je narejen čisto v tvojem prepoznavnem stilu, mislim na poštemplane robove in osnovo. In zanimivo se mi zdi, kako si rožice uporabila za grivo. Izvirno.

    OdgovoriIzbriši
  3. Konjiček je čudovit in ne moreš verjet, tudi jaz sem razmišljala še o eni čestitki za craftalnico in ravno tako o konjičku. Pa zdaj, bomo videli, morada kaj drugega :-)) Tvoja čestitka je res čudovita!

    OdgovoriIzbriši
  4. Uuauu gugalnik - konjiček, krasna ideja i izvedba, seveda!

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovit je in res čisto v tvojem stilu :))).

    OdgovoriIzbriši
  6. Zakaj pa jaz tvojega bloga še nisem odkrila? Prav čudno. Ampak zdaj sem tu in se ne pustim pregnat :)
    Tvoji izdelki so itak za gledat. Tale konjiček je pa....

    OdgovoriIzbriši
  7. oh ♥ ♥ ♥ kaj naj rečem ... očarana :)

    OdgovoriIzbriši