torek, 8. marec 2011

Teorija in praksa

Drži kot pribito,teorija je eno,praksa pa drugo.Kako je vse enostavno, ko gledaš Youtube.Kupimo si Copice in navali z barvanjem.Ups,tole pa ne gre,zakaj moje slikce niso tko lepe.Zato ,ker prvič,Jana maš premal barv,drugič pa ti manjka prakse.Mal probavamo,bentimo.................,trgamo........pustimo vse skupaj par dni,pa spet ponovimo vajo.Napredovala sem toliko,da sem pogruntala,da sem problem premajhne barvne lestvice rešila tako,da sem v bistvu barvala samo z blenderjem,na katerega sem dodajala barve.
Tole je en tak pobarvanček,prvi ,ki je za v javnost.Men je še kar všeč,se mi zdi da je tud lažje tko barvat ,kakor direkt z Copici.Ko bom velika,jih bom mela več,pol pa bo .

6 komentarjev:

  1. Pa dobr je...pa kaj vedve z Aknelo jesta, da obe ene neumnosti kvazita :P
    ...kako ne znaš barvat, če pa vidim krsno pobarvanega tiča?!?
    Dej nehat jamrat, pa rajš še vse tiste, ki kao niso uredu pokaž...jest bi se še sliiiiiiiinla ;-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nimam veš,so šli pa pa:):)

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni je bilo prec jasno, da boš ti izbrala težji način, pa zakomplicirala stvar!!!Pa seveda tehniko obvladala bolje od mene!!!Bravo!!!!! Ti tale tič mi je pa všeč!!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Strašno lepo si tole pobarvala - tako nežno pride. Meni je všeč in mislim, da je zelo dobro. :):) Sicer pa so itak vsi tvoji izdelki super in tudi ta seveda ni izjema! LOL

    OdgovoriIzbriši
  5. ČUDOVITO to je vse kar lahko napišem

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja nič pomanjkljivega ne vidim na tem ptičku. Pravi "neženček" je.

    OdgovoriIzbriši